Skip to content

(Senior) Projectmanager

Bunnik, Utrecht, NederlandProjectmanagement

Functieomschrijving

Focus Enterprise Solutions is strategisch partner voor alle project en beheeractiviteiten op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (Unified Operations, voorheen bekend als F&O). Van implementatie tot support helpen wij Small en Medium Enterprises in verschillende branches het maximale uit hun ERP te halen. Door de juiste mensen, inzichten, data & oplossingen met elkaar te verbinden, begeleiden wij onze klanten in hun digitale platformtransformatie, nu en in de toekomst. Klanttevredenheid is hierbij onze belangrijkste focus.


Functieomschrijving

Als (Senior) Projectmanager ken je het klappen van de zweep. Je weet wat er voor nodig is om bedrijf kritische software oplossingen binnen afgesproken scope en tijd en binnen het overeengekomen budget te implementeren bij onze klanten. Dit doe je samen met een team van consultants, architecten en ontwikkelaars. Van kick-off tot de ingebruikname en de overdracht aan ons Managed Applications team: jij bent de spil. Je weet te inspireren en te motiveren en je weet alle deelnemers stapsgewijs mee te nemen bij de invoering en verandering. Je bent in staat om verschillende projecten in verschillende stadia gelijktijdig te sturen.


Wie ben jij?

Je initieert, onderneemt, bewaakt en anticipeert. Je beschikt over tact en uitstekende communicatieve vaardigheden. In hectische situaties weet je het hoofd koel te houden, prioriteiten te stellen en focus te behouden. Je ziet de kansen, je doorziet de risico’s.

Je beheerst verschillende project methodieken. De focus ligt op Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management (voorheen Finance and Operations) in het bijzonder. Je bent gewend om in complexere ICT omgevingen te werken. Jouw positieve instelling, oplossend vermogen en ondernemerschap zorgen ervoor dat geen probleem je in de weg staat. Je werkt bij/voor onze klanten door heel Nederland en België. 


Vereisten

Wat breng je mee?

 • Een succesvol afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Een ruime werkervaring (min. 6-7 jaar) als Project Manager bij implementatietrajecten van bedrijfssoftware/ERP-systemen
 • Bij voorkeur kennis van Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations en het Microsoft platform

Je beschikt verder over

Sterke project management en organisatorische vaardigheden (bij voorkeur met PRINCE2, IPMA en/of PMBOK certificering), gevoel voor commercie, sensitiviteit en mensenkennis, daadkracht en overtuigingskracht en natuurlijk ben je analytisch sterk, werk je gestructureerd, kun je goed luisteren en communiceren zowel in woord en geschrift.


Wat wij je bieden:

 • Marktconform salaris;
 • Winstdelingsregeling;
 • 32 tot 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen (mogelijkheid om bij te kopen);
 • Internationale doorgroeimogelijkheden;
 • Korting op verzekeringen en bij webshops
 • Goede pensioenregeling;
 • Laptop, telefoon en leaseauto/mobiliteitsvergoeding;
 • Thuiswerkplekregeling.


Werken bij Focus Enterprise Solutions
Wil jij een bijdrage leveren aan de Small en Medium Enterprises van de toekomst? Wil je hen helpen hun ambities te verwezenlijken? Solliciteer dan nu bij Focus Enterprise Solutions. Met ons team werken we voor grote klanten en aan uitdagende projecten.

Onze medewerkers zijn onze kracht: wij stimuleren hen om hun talenten en capaciteiten volledig te benutten en verder te ontwikkelen. We doen geweldige projecten met elkaar in een professionele Microsoft omgeving waarbij plezier deel uitmaakt van ons succes! Focus Enterprise Solutions bestaat op het moment uit ongeveer 35 professioneels, maar we hebben een groeiambitie! Er liggen veel kansen voor ons in de markt, die wij met onze huidige populatie en nieuwe, talentvolle en vooral nieuwsgierige collega’s willen benutten.

Focus Enterprise Solutions is onderdeel van The Digital Neighborhood, bestaande uit diverse ondernemingen op het gebied van Cloud & Infra, Workplace, Data & AI en Business Apps.. Door intensief samen te werken, worden de oplossingen voor klanten nog scherper. Zo helpen we klanten verder in het proces richting een wendbare en meer data gestuurde organisatie.

Wil je meer weten over deze functie of over Focus Enterprise Solutions? Neem dan gerust contact op met Bastiaan Boswijk via 06 52 11 11 03 of bastiaan.boswijk@focus-solutions.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of